ShortLease

Shortlease

Wat is shortlease precies? Het houdt in dat je de auto op basis van een soort van operational lease kunt rijden, maar dan voor een kortere periode. Hoe kort? Dat bepaalt u zelf, maar we kunnen u al van dienst zijn vanaf 1 maand shortlease. Een perfect alternatief van autohuur; en vaak nog iets goedkoper ook nog.

service-detail

Shortlease
Wanneer kies je nou voor shortlease? Het is een keuze die echt bij u als klant zelf ligt. Het type auto maakt helemaal niet uit, dat kan een compacte, middenklasse of luxe auto zijn. Enkele overwegingen zijn bijvoorbeeld flexibiliteit; wilt u nergens aan vast zitten en bij wijze van spreken vandaag nog de auto inleveren? Dan kiest u voor shortlease. Denk bijvoorbeeld aan een medewerker in de buitendienst die 1 of 3 maanden zichzelf mag gaan bewijzen voor het bedrijf. Heb je iemand wat langer in dienst genomen en wil je de kosten zo laag mogelijk houden? Dan is financial lease vaak een betere keuze.