Operational Lease

Operational lease

Wanneer je onbezorgd in je auto wilt rijden, dan kies je doorgaans voor operational lease. Operational lease zorgt ervoor dat wij als leasemaatschappij de economische eigenaar blijven van de auto en zorg dragen voor alle kosten die bij de auto horen, behalve benzine en bekeuringen. De auto komt niet op uw balans te staan en onderhoud en verzekering vallen voor ons risico.

service-detail

Welke auto moet ik kiezen?
Het maakt niet uit welk merk of model u uitkiest, want eigenlijk komt elke nieuwe auto wel in aanmerking voor operational lease. Maar nou heeft u een jong gebruikte auto gezien en u vraagt zich af of het ook mogelijk is om een gebruikte auto in operational lease te krijgen? Vaak willen wij wel met u mee denken en helpen ook bij gebruikte auto’s met een operational lease contract.