Financial lease

Financial lease
Wanneer we het over ‘leasen’ praten, dan wordt over het algemeen dit product bedoeld door een klant. Financial Lease is anders dan Operational Lease of Shortlease, waarbij de auto geen eigendom wordt en waarbij de auto ook na de looptijd geen eigendom wordt van de klant of gebruiker van de auto. Zo kunt u helemaal verliefd worden op een auto, maar blijft altijd dat stemmetje achterin uw hoofd dat de auto op een gegeven moment weer ingeleverd moet worden.

service-detail

De auto wordt bij Financial Lease dus direct je eigendom en wij zorgen voor het financiële gedeelte voor de duur van 24 maanden t/m 60 maanden. Je kunt het vergelijken met een lening op je auto waarbij je zelf bepaalt hoe snel en hoe veel je per maand terugbetaald.

Voordelen van financial lease
Het brengt natuurlijk meerdere voordelen met zich mee als je zelf de auto op naam neemt, in plaats van operational lease. Doordat je zelf ‘opdraait’ voor onderhoud ben je geneigd om ook zuiniger met je auto te rijden. Alleen dat geeft een geldschieter al reden genoeg om de kosten voor de lease behoorlijk omlaag te brengen. Daarbij komt als ander voordeel dat je na de looptijd – al dan niet met een slottermijn – zelf de eigenaar bent van de auto en vervalt het onderpand op je auto.

Enkele andere voordelen van financial lease zijn:

  • De investering blijft in je bedrijf, waardoor je de waarde van de auto ook elders kunt gebruiken
  • Je kunt kiezen voor een nieuwe auto, maar financial lease wordt ook altijd geaccepteerd bij occasions
  • Bij de Leasemakelaar is er geen limiet aan het aankoopbedrag van de auto en kun je bij ons zelfs een Rolls Royce leasen
  • Wanneer je de BTW-aangifte doet over de periode waarin je je auto hebt geleased, mag je het BTW bedrag dat op de factuur staat terugvorderen als ‘voorbelasting’
  • Jaarcijfers hebben we tot een bedrag van € 25.000,- vaak niet nodig en kunnen we vaak snel accepteren
  • Heb je de auto ergens op voorraad zien staan en is hij rijklaar? Wij kunnen er voor zorgen dat je dezelfde dag nog de auto op kan halen
  • Er zijn bij ons geen drempels wanneer je een starter bent