Telefoonlease

Telefoonlease

In samenwerking met PhoneBucks bieden we een uniek product aan in de Benelux voor zowel telefoons, als tablets, laptops, scanners, bedrijfsnetwerken, e.d. De producten worden aangeboden met een normale financial lease constructie. Deze constructie houdt in dat u over de duur van 24, 36, 48 of 60 maanden uw toestellen kunt leasen – al dan niet met een extra telefoonverzekering. Aan het einde van het contract hoeft u de toestellen niet in te leveren, maar betaalt u een bedrag gelijk aan één maandtermijn als slottermijn.

service-detail

Wanneer je voor de keuze staat om toestellen te koppelen met een abonnement, heb je altijd het gevoel dat het sim-only abonnement een stuk goedkoper kan – en vaak is dat ook zo. Deze lease producten worden aangeboden zonder tussenkomst van een provider – u heeft dus helemaal volledige vrijheid welke simkaarten in de toestellen worden gedaan en of u wel/niet gebruik maakt van dual-sim toestellen.

PhoneBucks
De samenwerking die De Leasemakelaar sinds 2013 met PhoneBucks heeft is uniek op zich. Ze beheren alle telecom zaken van De Leasemakelaar met in gedachte houdend dat we houden van service. Wanneer onze klanten op zoek zijn naar vervanging van telecom producten dan worden deze steevast doorverwezen naar onze partner PhoneBucks. Experts op het gebied van alle telecom zaken.