Autoreclame

Autoreclame

Misschien ben je op zoek naar een nieuwe of andere auto en wil je deze meteen laten beplakken met reclame. Bij de Leasemakelaar hebben we een eigen DTP-er in dienst die voor u aan de slag kan gaan. Hij zal een ontwerp voor u maken op de auto die u wenst te kopen.

service-detail

De kosten voor het ontwerpen van uw eigen reclame op de auto is geheel kosteloos wanneer u de auto ook bij of via de Leasemakelaar aanschaft. Voordat we het ontwerp gereed zullen maken zullen we nauw contact met u onderhouden over de wensen en kleuren welke uw voorkeur hebben.

Actie
Elk jaar bieden we onze klanten een leuke actie aan in de maand januari, namelijk niet alleen een gratis ontwerp maar ook het gratis laten beplakken van deze reclame op uw auto! U leest het goed: wanneer u uw auto via de Leasemakelaar aanschaft in de maand januari krijgt u een geheel ontworpen auto, inclusief belettering, zonder verhoging van uw maandbedrag en zonder factuur achteraf voor deze diensten.