Snelheid

Hoe snel kunnen wij uw aanvraag accorderen?

Stelt u zich het volgende eens voor: u heeft die droomauto eindelijk gevonden. Enkele jaren heeft u gereden in meerdere auto’s, maar nog nooit heeft u het gevoel gehad wat u nu heeft. Vlinders in de buik en een verliefde roze bril was iets van het verleden, maar dit gevoel brengt dat weer helemaal terug. Dan gaat u langs bij het autobedrijf en spreekt met de verkoper af dat u er even over nadenkt en er bij hem later op terugkomt. Op de parkeerplaats belt u uw financieel adviseur met de vraag of deze auto ook te leasen is en hij neemt uw aanvraag in behandeling. De volgende dag hoort u dat uw aanvraag is geaccepteerd en vol enthousiasme belt u de verkoper op van het autobedrijf, en uw grootste vrees wordt waarheid. U hoort aan de andere kant van de lijn de verkoper mompelend zeggen: “Verkocht!

Snel afleveren

En de Leasemakelaar?

Het gebeurd meerdere keren per week dat we iemand aan de telefoon krijgen die ons vraagt of zijn/haar droomauto te financieren is middels een lease contract. Door enkele vragen te stellen, en doordat we in het bezit zijn van meerdere volmachten, kunnen we u direct aan de telefoon vertellen of uw aanvraag wel of niet is geaccepteerd. Bij de bovenstaande ervaring had u bij het beëindigen van ons telefoongesprek het autobedrijf weer kunnen betreden en de verkoper de hand kunnen schudden en met vol enthousiasme zeggend: “Verkocht!

Dit is dan ook de reden dat veel autobedrijven ervoor kiezen om juist samen te werken met de Leasemakelaar. Geen lange aanvraag procedures of login systemen die afgestemd zijn op parameters, maar één telefoonnummer met daarachter een vast team met adviseurs en acceptanten die meteen uitslag kunnen geven.