Fotoshoot

Uw auto, uw dierbare bezit

De Leasemakelaar bemiddelt niet alleen tussen koper, verkoper en lease maatschappij maar gaat veel verder dan dat.

Wij begrijpen als geen ander dat u lang van deze auto wilt genieten

Naast onze standaard dienstverlening bieden we ook een aanvulling aan dat u bij geen enkele andere lease bemiddelaar zult aantreffen, namelijk een fotoshoot met uw auto. Wij noteren uw wensen en zullen uw auto enkele uren tot maximaal 2-3 dagen (afhankelijk van het weer en locatie) gebruiken. U hoeft uw auto hiervoor niet gekocht te hebben bij de Leasemakelaar.

U treft hieronder een impressie aan van slechts enkele auto’s die we hebben mogen fotograferen. I.v.m. privacy redenen hebben we sommige auto’s helaas niet met de kentekenplaat kunnen laten zien.

Onze fotograaf heeft toegang tot diverse locaties die voor publieke toegang zijn gesloten. Exclusieve locaties en inzicht maken sommige shoots onvergetelijk! Ook is het mogelijk om bij u op locatie de foto’s te maken. De fotograaf welke in dienst is van de Leasemakelaar heeft veel ervaring in het maken van foto’s en in het rijden van exclusieve auto’s. Uw auto is altijd in goede handen. De foto’s welke we aan u overhandigen zijn rechtenvrij en u mag aangeven met welke doelen u foto’s wilt laten maken.