Afleveren

U wilt het beste voor uw zojuist aangekochte bolide

Het is is logisch dat u niet iedereen in uw nieuwe auto wilt laten rijden; en niets is leuker om voor de eerste keer achter het stuur te zitten van uw eigen auto en de eerste kilometers zelf te rijden.

service-detail

De Leasemakelaar begrijpt echter als geen ander dat u het erg druk heeft uw bedrijf te runnen en dat u misschien meerdere afspraken moet verzetten om uw auto op te halen. Het vergt juist veel planning om misschien uw auto op te halen, zeker als dat aan de andere kant van het land zou zijn.

 

Gratis afleveren op locatie

Daarom kunt u gebruik maken van onze aflever dienst. Onze chauffeurs hebben minimaal 10 jaar ervaring in het besturen van (exclusieve) auto’s en weten met respect om te gaan met zowel een Volkswagen Up als een Ferrari FF.

Wanneer u een auto bij de Leasemakelaar afneemt krijgt u deze service zonder enige kosten! Wij zorgen ervoor dat uw aankoop voor de deur staat op een locatie en tijd dat u dat wenst.