Nieuw product: telefoonlease

In samenwerking met PhoneBucks biedt de Leasemakelaar ook lease producten aan voor telecom – of het nu gaat om telefoons, tablets, drones, carkits of andere elektronica: bij de Leasemakelaar kun je alles leasen vanaf een bedrag van € 2.500,-

Elk jaar komen er meerdere nieuwe modellen telefoons op de markt en houd je dit wellicht nauw in de gaten. Maar dat wil niet zeggen dat je ook elk jaar je hele bedrijf voorziet van nieuwe telefoons en/of tablets. Wij bieden leaseproducten aan voor de duur van 24 tot 60 maanden en berekenen een rente vanaf 3,39% voor dit product.

Zo ben en blijf je totaal onafhankelijk bij welke provider je belt en toch heb je het gemak van maandelijks betalen voor de toestellen. Waarom zou je nog te veel betalen voor de dure provider-leningen? Verlaag je maandelijkse kosten bij je provider via PhoneBucks (partner van Vodafone, KPN, T-Mobile, Yes Telecom, Galaxy, Tele 2 en Telfort) met een sim-only contract en kies voor hardware voor de lease oplossingen van PhoneBucks i.s.m. de Leasemakelaar. Wacht niet langer en vraag vandaag nog aan!